Dubbel gevoel

Doordat wij problemen hebben met de koppeling en de ANWB er bij is geweest hebben wij een afspraak gemaakt, moesten 2 weken wachten. Auto voor controle geweest koppeling is gecontroleerd en is in orde ?!?! Ik rij naar huis koppeling werkt weer niet goed ik dacht ligt aan mij maar s avonds weer. De volgende dag gebeld met werkplaats(keuze menu) en toen werd ik doorverbonden met de receptie en toen kreeg ik te horen dat er een pompje moest worden vervangen en dan is onze vraag waarom is deze niet meteen vervangen?!? dan is de auto niet goed nagekeken want de ANWB had het er meteen over. Nu moeten we 3 weken wachten voordat dit verholpen wordt, en weer extra kosten dit had ook in een keer vervangen kunnen worden. Dan is er niet naar onze klacht geluisterd en nagekeken.

Ben snel en adequaat geholpen met nieuwe accu.

Professioneel en klant gericht

Bij het aanmelden van een lekke krukas keerring (Ford Transit 2.0 diesel). Omdat het onderdeel niet voorradig was hebben we een later tijdstip ingepland. Toen bleek ook de keuring datum dichter bij te komen. Het was geen probleem bij Ford Sutherland om die op de zelfde dag te doen als de reparatie. Het was binnen een ochtend klaar en had een mooie leen bus voor de dag dat ze de bus ter reparatie hadden. Enige wat beter kon is eigenlijk niet echt probleem wat aan Ford Sutherland lag maar de lease maatschappij (Yves) die wou eerst niet de keuring bij Ford Sutherland laten doen. Wat niet echt efficiënt was. Maar na een belletje was dat geregeld.

Keurig en transparant over de werkzaamheden

Alles ging volgens plan. De monteur heeft door middel van een filmpje verteld wat er uitgevoerd is aan de auto. Echt super mooi gedaan.

Direct geholpen aan de koelvloeistoflekkage

Had lekkende koelvloeistof en wilde wat bij laten vullen. Het advies was om daar niet mee te blijven doorrijden. Ondanks de drukte hebben ze het probleem meteen verholpen. Topservice!!!

Goede en fijne auto gekocht. Goede service echt een aanrader.

Prima geholpen.

De video liet zien wat er gebeurd was.

Klantgerichte en kundige medewerkers

Mijn auto voor de apk gehad. Snel en kundig afgerond. Wel beetje balen dat de elektrische fiets niet helemaal opgeladen was. Is aandachtspunt voor de toekomst.

Geweldig bedrijf tenminste die ervaring heb ik.

Ford kuga inplug/hybride gekocht. Plezierig verkoop en inruil.

Heel goed

Eerst overleg wanneer blijkt dat er iets vernieuwd moet worden. Vervoer huis-garage vice versa prima geregeld. Vriendelijk contact

Klantvriendelijk en meedenkende medewerkers

Zeer goede communicatie en betrouwbare service

Wij hebben geen Ford, maar ook voor onze Peugeot komen wij heel graag bij Ford Sutherland Heerenveen. Als auto-leek is het zó fijn om te kunnen vertrouwen op je garage, en dat vertrouwen heeft deze garage ondertussen wel verdient. Ze denken goed mee over onderhoudskeuzes, zijn eerlijk over kosten en baten van bepaalde keuzes, en zijn altijd zeer vlot in onderhoud en reparatie van de auto.

Prima Ford service

Netjes uitleg Grote beurt met Ford assistence voor de komende jaar gratis ipv anwb lidmatschap

Prima geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Moest erg lang wachten

Afspraak om 11.00 uur voor alleen olie verversen. Om 12.35 pas klaar.

Goed en snel

Toch een kritisch punt als je een afspraak voor iets wilt maken dan kan dat wel 3 tot 4 week duren voor je aan de beurt bent

Alle punten goed opgelost

Heel goed

Uitstekende behandeling

Snelle service voor onderhoudsbeurt!

Zo als het hoort!

Snel en goed geholpen

Heel goed geholpen

Altijd goede hulp bij onderhoud en ook bij aankoop nieuwe auto

Prima afgehandeld

Vooraf gebeld omtrent de uit te voeren reparaties/herstellingen.

Netjes verzorgd!

Heel goed en correct verzorgd.

Mijn afspraak stond in het systeem maar er was geen rekening mee gehouden. Desondanks goed geholpen.

Nette goede service en lekkere koffie. Alles in één keer gedaan, ook de extra werkzaamheden die tijdens de onderhoudsbeurt naar voren kwamen, dus geen extra ritje nodig, klasse!

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen